The first one TIIKERILILJAT, second one MENNNEISYYS MUKANA and then three detective stories. Latest one KIRJOITTAMALLA PAHIMMASTA PARHAIMPAAN.

UUSIMMAT KIRJOITUKSET (linkki)

Humoristinen dekkarisarja, ei-raakuuksista pitäville, erilaista dekkaria hakeville, mieltä kutkuttaville kommelluksille herkille!

YTM, psykologi, kirjailija Anneli Alatalo

Espoo, Finland

anneli.alatalo@gmail.com

Itsenäisten kustantajien suoramyyntiluettelo

Romaania Menneisyys mukana voi tilata BoDista, ks. tästä. Ja Booky.fi. Ja Bokus.co.

Menneisyys mukana e-kirjaa on saatavilla e-kirjakaupoista kuten Apple iBooks, Amazon Kindle Shop ja Google Play sekä Elisa Kirja. Kirjani ovat myynnissä lukuisten kauppiaiden kautta 30 Euroopan maassa ja Apple iBooksin ja Kobon kautta myös USA:ssa ja Kanadassa.

Tiedotusvälineiden edustajat voivat tilata kappaleensa sähköpostitse osoitteesta lehdisto@bod.fi, jolloin kirja toimitetaan heille painotuoreena postitse. The press interested in my book, can order it from lehdisto@bod.fi.

Eveliina von Waisin etiäiset -sarjan osat I-III löytyy Elisa Kirjan e-kirjoista osastolta dekkarit. Lisäksi painettuna kaikki kolme yksissä kansissa, ks. Adlibris tai Amazon ja ks. tästä. Tai Bookly.fi. Ks. tästä. Ja tästä. Ja Suomalainen. Lisäksi USA, Kanada ym. Alibris.com.

Osa I Kalliolta tippunut ruumis

Osa II Isabelan kuolema

Osa III Iloluontoiset naiset

Lisäksi romaani Tiikerilijat

Kirjoittamalla pahimmasta parhaimpaan

Monet joutuvat elämässään kohtamaan asioita, joita ei sivuuta ihan noin vain. Puhuminen ja kirjoittaminen ovat tapoja käsitellä tällaisia asioita.

Olen kirjoittanut omiin kokemuksiin pohjautuen joitain ajatuksia ja menetelmiä näkyviin asian tiimoilta. Kirjoittamalla pahimmasta parhaimpaan on tarkoitettu juuri sinulle, joka pohdit surusi, traumasi kohtaamista terapeuttisella tavalla.

Uusimmat kirjoitukset

https://annelialatalo.blogspot.com